BBQ

Iets te vieren en wil je een keer net even anders dan anders je gelegenheid bourgondisch laten verzorgen? Onze BBQ-mogelijkheden zijn door menigeen als supergezellig, verrassend en uiterst smaakvol betiteld. We hebben diverse mogelijkheden om je BBQ-feest tot een groot succes te maken.

Locatie met verrassende mogelijkheden

Lekker met je vrienden, bekenden of collega’s ongedwongen genieten van een heerlijke barbecue op een sfeervolle locatie. Bij In Petto hebben we diverse mogelijkheden om, al dan niet in combinatie met een leuke activiteit, te genieten van een overheerlijk BBQ-arrangement. Onze sfeervolle locatie heeft diverse terrassen en mogelijkheden om er een gezellig en bourgondisch feest van te maken. Beneden op ons besloten buitenterras van De Pub of boven op het fraaie achterterras van de bistro.

BBQ in combinatie met activiteit

Bij Bistro In Petto hebben we op het terras beneden een heuse jeu-de-boules baan liggen. Zomaar een idee om bijvoorbeeld voorafgaand of tijdens je BBQ-feest een petanque-competitie te houden. Succes gegarandeerd en gezellig om met je familie, vrienden, collega’s of vereniging te doen! Maar vraag vooral ook eens naar andere activiteiten die je via Bistro In Petto kunt regelen, want we hebben aardig wat leuke activiteiten voor je in petto!

Slecht weer? Geen probleem

Ook als het weer even niet meezit, geven we je de garantie dat op ons overdekte terras je BBQ-evenement gewoon door kan gaan. Koppel dat aan de bourgondische keukenbrigade die ook bij een barbecue zorgt voor culinair genieten en je middag, avond of dag kan niet meer stuk.

Voor iedere gelegenheid een passend arrangement

Spreek van te voren met Bram en zijn team je wensen en budget door en je krijgt een voorstel waar je je vingers bij aflikt. Gegarandeerd succes met een sfeervolle en bovenal smakelijk BBQ-festijn aan de Waaldijk 1 in Rossum.

Hot links

Menukaart

Terras aan de Waal

In Petto Bourgondische Autorally

In Petto on Wheels

High beer 3 0f 4 gangen

Pub ouderwets gezellig

Bistro In Petto

Waaldijk
5328 EZ Rossum (gld)

 0418 664221
info@bistroinpetto.nl

Openingstijden

Tot nader bericht van het kabinet zijn wij helaas gesloten. Gelukkig blijven de pannen heet, want je kan donderdag van 16:30 tot 19:00 uur en vrijdag t/m zondag van 16:30 - 20:00 uur de lekkerste gerechten afhalen.

Copyright 2020 Bistro in Petto | Website door BookDinners