Onze Corona maatregelen

Het Hygiëne protocol

Wij houden de richtlijnen van het RIVM strikt aan, voor uw eigen veiligheid, de veiligheid van onze gasten en de veiligheid van ons personeel. Het kan niet vaak genoeg herhaald worden, dus even als reminder:

Vooraf aan uw bezoek

In de Bistro (binnen) kan voorlopig enkel geluncht en/of gedineerd worden van woensdag tot en met zondag. De lunch loopt van 11.30 tot 15.00 uur en het diner van 17.00 tot 21.00 uur.

Het reserveren van een tafel voor het diner is verplicht, voor zowel binnen als het dakterras. Dit kan op deze site of door te bellen naar 0418-664221 (vraag hierbij naar Dylan, Emily of Frida).

Bij uw reservering horen wij graag of u uitgebreid wilt tafelen of kort een vorkje komt prikken, zodat we daar rekening mee kunnen houden.

2 personen mogen aan 1 tafel dineren wanneer zij uit 1 of uit 2 verschillende huishoudens komen.

3 of meer personen mogen enkel aan 1 tafel dineren wanneer zij uit 1 huishouden komen.

LET OP! Wij reserveren bij mooi weer ook voor diner op het dakterras. Wij kunnen echter minder mensen binnen kwijt dan buiten. Daarom laten wij jullie weten wanneer je reservering voor buiten ook écht alleen voor buiten is (en dus niet dubbel geboekt kan worden). Mocht het weer omslaan en heb je voor buiten gereserveerd, dan kunnen wij jullie dus ook echt niet binnen plaatsen! 

 

Tijdens uw bezoek

❗️ Wij zijn verplicht voor binnenkomst wat vragen aan onze gasten te stellen. Zonder voor deze triage te ‘slagen’ mag ons pand niet betreden worden.

❗️ Bij binnenkomst wordt u ontvangen door één van onze medewerkers. Mocht onze medewerker de gasten naar hun tafel aan het brengen zijn, wacht dan bij onze ontvangt desk tot hij/zij terug is. Hij/zij zal vervolgens de triage afnemen. Als alles in orde is dan vraagt deze je om je handen te desinfecteren en begeleiden we u naar uw tafel. 

❗️ Houdt u aan de aangegeven looprichting, ons personeel zal u aanwijzingen geven over hoe wij onze looprichtingen hebben ingedeeld.

❗️ Het is niet mogelijk om aan te schuiven bij een andere tafel of (staand) uitgebreide gesprekken met elkaar te voeren.

❗️ Uw jas dient u mee te nemen naar uw tafel.

❗️  Wij doen er alles aan om de veiligheid van onze gasten en personeel te waarborgen, daar hebben wij uw medewerking voor nodig. Mocht u zich niet aan de regels houden dan zijn wij helaas genoodzaakt u weg te sturen. 

Bezoek je Bistro In Petto, dan ga je automatisch akkoord met bovenstaande voorwaarden.

Hot links

Menukaart

Terras aan de Waal

In Petto Bourgondische Autorally

In Petto on Wheels

High beer 3 0f 4 gangen

Pub ouderwets gezellig

Bistro In Petto

Waaldijk
5328 EZ Rossum (gld)

 0418 664221
info@bistroinpetto.nl

Openingstijden

Tot nader bericht van het kabinet zijn wij helaas gesloten. Gelukkig blijven de pannen heet, want je kan donderdag van 16:30 tot 19:00 uur en vrijdag t/m zondag van 16:30 - 20:00 uur de lekkerste gerechten afhalen.

Copyright 2020 Bistro in Petto | Website door BookDinners