Evenementen

Bij In Petto houden we wel van een feestje! Hoe kan het ook anders als je Bourgondisch genieten als je drijfveer hebt. Door het jaar heen nemen we als Bistro In Petto deel aan verschillende evenementen. Bijvoorbeeld diverse culinaire proeverijen, de 5 mei-landing aan de Waal en RosRock.

Regelmatig activiteit in De Pub

Kijk eens op de kalender van De Pub en kom eens langs op een van de gezellige avonden met onder andere de veel bezochte Pubquiz en regelmatig optredens van bandjes. Maar ook de avonden met Stand-Pub-Comedians zijn een graag bezocht evenement. Vanwege de intieme sfeer in De Pub zijn deze avonden een gegarandeerd succes.

Zelf een evenement?

Heb je zelf een evenement en denk je dat In Petto daar een rol van betekenis in zou kunnen hebben? Aarzel niet en bel Bram eens. We houden van een feestje en wie weet zijn we van de partij en zetten we iets moois op!

Hot links

Menukaart Bourgondisch

Terras aan de Waal

In Petto Bourgondische Autorally

In Petto on Wheels

Receptie met sfeer

Feest in de Bommelerwaard

High beer 3 0f 4 gangen

Pub ouderwets gezellig

Bistro In Petto

Waaldijk
5328 EZ Rossum (gld)

 0418 664221
info@bistroinpetto.nl

Openingstijden

Tot nader bericht van het kabinet is de bistro helaas gesloten. Gelukkig blijven de pannen heet, want je kan van woensdag t/m zondag de lekkerste gerechten afhalen tussen 16:30 - 20:00 uur.

Copyright 2020 Bistro in Petto | Website door BookDinners