Feest

Heb je iets te vieren? Trouwerij, jubileum of iets anders? En hou je wel van gezelligheid en bourgondisch genieten aan de Waal? Bij Bistro In Petto hebben we mogelijkheden te over om van jouw feest een onvergetelijke ervaring te maken. 

Zaal, Pub, Bistro en Terrassen

Om jouw feest tot een geslaagd geheel te maken en je gasten te trakteren op pure sfeer en gezelligheid, hebben we de mogelijkheid om ongelimiteerd te combineren tussen onze verschillende ruimten en terrassen.

Een verrassend voordeel

Afhankelijk van de samenstelling en grootte van je gezelschap en wat je wilt laten gebeuren tijdens je feest, stellen we je een uniek en passend arrangement voor. Meerdere keuzemogelijkheden afgestemd op je gezelschap en de gelegenheid. Uiteindelijk bepaal jij wat het beste plan is. En altijd een leuke ‘In Petto verrassing’ die we je van te voren natuurlijk niet vertellen!

Voorbeelden en vooral unieke ideeen

We vinden het leuk om met je mee te denken en telkens weer iets unieks neer te zetten. Van veel van de feesten die we op onze locatie aan de Waal verzorgen, is ook beeldmateriaal. Zo krijg je vooraf een goede indruk van hoe jouw feest eruit komt te zien.

Eigen parkeergelegenheid

Op het terrein van In Petto hebben we een eigen parkeerruimte. En mocht die vol zijn, dan is er buitendijks ook voldoende mogelijkheid tot parkeren. Wel zo handig als je een feestje geeft.

Hot links

Menukaart Bourgondisch

Terras aan de Waal

In Petto Bourgondische Autorally

In Petto on Wheels

Receptie met sfeer

Feest in de Bommelerwaard

High beer 3 0f 4 gangen

Pub ouderwets gezellig

Bistro In Petto

Waaldijk
5328 EZ Rossum (gld)

 0418 664221
info@bistroinpetto.nl

Openingstijden

Woensdag en donderdag
Geopend van 11.00 tot 23.00 uur

Vrijdag t/m zondag
Geopend van 11.00 tot 23.00 uur

PUB
Donderdag 16.00 - 23.30 uur
Vrijdag en zaterdag 17.00 - 00.00 uur
Zondag 15.00 - 21.00 uur

Keuken lunch 11.30 - 15.00 uur
Keuken diner 17.00 - 21.00 uur

Copyright 2020 Bistro in Petto | Website door BookDinners