Iedereen is bekend met de ‘High Tea’. Een theeproeverij die is aangekleed met zoetigheden en hartigheden. Vanaf nu is de tegenhanger van deze bekende proeverij ook te bestellen in de Pub: de ‘High Beer’.

Blondjes of brunettes?

Omdat we iedereen willen laten genieten van nieuwe en/of ‘oude vertrouwde’ bieren, kun je vooraf kiezen welke biersoorten de voorkeur hebben. Bijvoorbeeld de Trappisten serie, wit/weizen combi, blondjes, brunettes of seizoensbieren. Zelfs alcoholvrije bieren behoren tot de mogelijkheden.

Meer dan 100 speciaalbieren

Bij vrijwel iedere brouwer of abdij van onze bieren hebben we een smaakvol verhaal. We zijn zelf door de jaren heen op veel locaties geweest en hebben zo onze collectie van meer dan 100 speciaalbieren opgebouwd. De beleving van een speciaalbier gaat verder dan de smaak alleen!

Kazen, worsten en pate

Om het compleet te maken worden de bieren welke u gekozen heeft vergezeld met verschillende spijzen van onze happenkaart. We maken een combinatie tussen onze kazen, worsten, ambachtelijke paté en hapjes van boven uit de bistro.

3, 4 of 5 gangen

Onze High Beer bestaat uit 3, 4 en 5 gangen. Hieronder de prijzen per persoon:

3 bieren + happen € 18,50
4 bieren + happen € 23,50
5 bieren + happen € 28,50

van donderdag t/m zondag

De proeverij is van donderdag tot en met zondag te bestellen tussen 16:00 en 22:00. Je kunt al genieten van een High Beer met 2 personen. Maar de High Beer is ook heel geschikt voor groepen tot 25. Om de proeverij optimaal te kunnen aanbieden is het verstandig om van te voren te reserveren. Dat kan telefonisch via 0418 664 221 (Bistro In Petto) of via de mail: info@pubrossum.nl.

Hot links

Menukaart Bourgondisch

Terras aan de Waal

In Petto Bourgondische Autorally

In Petto on Wheels

Receptie met sfeer

Feest in de Bommelerwaard

High beer 3 0f 4 gangen

Pub ouderwets gezellig

Bistro In Petto

Waaldijk
5328 EZ Rossum (gld)

 0418 664221
info@bistroinpetto.nl

Openingstijden

Tot nader bericht van het kabinet is de bistro helaas gesloten. Gelukkig blijven de pannen heet, want je kan van woensdag t/m zondag de lekkerste gerechten afhalen tussen 16:30 - 20:00 uur.

Copyright 2020 Bistro in Petto | Website door BookDinners