Receptie

Verras je gasten door je receptie te houden bij In Petto. Doordat we combinaties kunnen maken van de verschillende ruimtes die we tot onze beschikking hebben, is er voor elk wat wils. Onze zaal ’t Schippers is vaak de basisruimte, waar we de overige ruimten naar wens aan kunnen koppelen. Met een bourgondische culinaire twist weten we van iedere gelegenheid een sfeervol en geslaagd geheel te maken.

Terras en Pub als toegevoegde waarde

Zeker in de zomer hebben we onze verschillende terrassen die we een functie kunnen geven in het geheel. Dat zorgt voor afwisseling en beweging. De ervaring leert dat dit een belangrijk onderdeel is bij het houden van een receptie. Niet te statisch en je gasten de keuze bieden om af te wisselen.

Ruim voldoende bedienend personeel

Het mag onze en jouw gasten aan niets ontbreken. Dat houdt in dat we (pro)actief in de bediening moeten zijn met ruim voldoende mensen. Ons team verstaat de kunst om onopvallend een receptie opvallend goed te laten verlopen en ervoor zorg te dragen dat niemand tekort komt. Service met een glimlach en een persoonlijke touch. Als onze gasten genieten, dan doen wij dat ook!

Voorstel op maat

Vraag Bram of Dylan eens naar de mogelijkheden. We hebben veel voor je op papier, maar zeker ook afwijkende wensen zijn van harte welkom. We bouwen graag mee aan je uniek geslaagde receptie aan de Waaldijk 1 in Rossum!

 

Hot links

Menukaart Bourgondisch

Terras aan de Waal

In Petto Bourgondische Autorally

In Petto on Wheels

Receptie met sfeer

Feest in de Bommelerwaard

High beer 3 0f 4 gangen

Pub ouderwets gezellig

Bistro in petto

Waaldijk 1

5328 EZ Rossum (gld)

 

0418 664221

info@bistroinpetto.nl

Openingstijden

Woensdag en Donderdag

Geopend van 11.00 tot 23.00 uur

Vrijdag t/m Zondag

Geopend van 11.00 tot 23.00 uur

Pub:
Donderdag 16.00 - 23.30

Vrijdag&Zaterdag 17.00 - 00.00

Zondag 15.00 - 21.00

Keuken lunch 11.30 - 15.00 uur

Keuken diner 17.00 - 21.00 uur

Copyright 2020 Bistro in Petto | Website door BookDinners