Terras

Het pand van Bistro In Petto is gelegen aan de Waaldijk. Op onze terrassen geniet u dan ook de hele zomer van de rust, het uitzicht en de frisse Waalwind.

Dijkterras met uitzicht over de waal

Vooral op ons dijkterras is het uitzicht prachtig. Terwijl je genietend van een goede kop koffie en die lekkere appelpunt in de schaduw of de zon vertoeft, kijk je uit over de Waal en haar uiterwaarden. Je ziet de schepen komen en gaan en de watervogels vliegen over en weer.

Romantisch dakterras

Ons romantische overkapte dakterras is uitermate geschikt voor je diner. Heerlijk om lekker lang te tafelen en de zon onder te zien gaan.

Doordat het terras gelegen is aan de achterkant van het pand zit u uit de wind en kunt u tot laat in de avond genieten van de buitenlucht. Mocht het u toch te koud worden dan zet ons personeel graag voor u de heaters aan of helpen wij u aan een fleece-dekentje.

Terras aan de voorgevel

Zomers is ons kleine terras aan de voorgevel gedurende de hele dag en avond geopend. Vanaf dit terras dat gezellig is aangekleed met geblokte kussentjes en rieten stoelen, overziet u alles wat er op de dijk gebeurd.

Hot links

Menukaart Bourgondisch

Terras aan de Waal

In Petto Bourgondische Autorally

In Petto on Wheels

Receptie met sfeer

Feest in de Bommelerwaard

High beer 3 0f 4 gangen

Pub ouderwets gezellig

Bistro in petto

Waaldijk 1

5328 EZ Rossum (gld)

 

0418 664221

info@bistroinpetto.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m Donderdag

Geopend van 17.00 tot 23.00 uur

Vrijdag t/m Zondag

Geopend van 12.00 tot 23.00 uur

Keuken lunch 12.00 - 16.00 uur

Keuken diner 17.00 - 21.00 uur

Copyright 2020 Bistro in Petto | Website door BookDinners